Hari Hari Terakhir Hangout Dengan Taashort.

 i really love to hangout with them. mana taknya kalau dah bertiga memasing kemain cepat jer tumbuh tanduk. then kaki macam gatal jer nak berjalan sana sini. sorang rancang..sorang sokong sorang realisasikan maka puffff sampai la tempat yang ingin dituju.

kenduri doa selamat kat rumah tasha tapi lepas tu tasha pun selamat berjalan dengan kitaorang. horayyy..

kononya lepas kenduri nak gi makan pizza and pergi ulu bendul. saja saja nak lepak bersama KONONNYA.
maka sampai ke ulu bendul. lepak sambil makan pizza sat.



TIBA TIBA..........

tetiba tersampai ke giant seremban. rehat sat driver penat.












tetiba gak ter-pergi tutti fruitti. nampak tak kalau dah bertiga mesti banyak dia punya ter tu. konpem ada punya la. lagi satu kalau keluar sama sama confirm 99.9999 % yang mulut akan disumbat dengan pelbagai makanan. mana tak gemuknya aku duduk rumah. haishhh    -_-''



ON OTHERS DAY~ (Real Hangout)

as usual aku memang akan jadi driver.

p/s: jangan tanya kenapa aku nampak tinggi time drive. :P



oleh sebab memasing tak makan lagi gi nandos dulu. lapar kot.




i totally adore the taste of nandos. rasa sos peri masam yang just nice and ayamnya pulak sangat gebu macam pipi kak jemah. aku try buat pulak kat rumah tapi macam jauh beza rupanya. haremmm tak jadi. *Sesuka hati ubah resepi macam mana nak jadi*



lepas jer makan gi karaoke. ehh kemain kan. tahu kat abah mati haku.

keluar dari karaoke memang dah nak maghrib tapi oleh sebab memasing tumbuh tanduk so sanggup la gi carik surau untuk solat and teruskan aktiviti hangout nih.


as i said. sempat lagi singgah tutti fruitti
beli kat tutti fruitti tapi makan kat dominos. yeahh kami memang rear. apa kejadahnya perangai memasing.

alang alang dah makan aiskrim lapar pulak kan. gi makan kat restoran amenda ntah. tapi apakan daya kuey teow kungfu dia masin nak mati. kat situ gak aku kena stroke sebab darah tinggi. okay tipu.



and lagi sekali alang alang dah makan kita gi kompleks sukan pulak . dah malam still tak reti nak balik. nasib baik la abah takde rumah kan. kalau ada memang abah tampar tampar muka aku kan.

makcik tu kejadah dia senam robik mengangkang. nah la belanja sikit.

oleh sebab tengkuk aku dah cramp drive sepanjang hari and oleh sebab dah malu tahap gaban sebab drive memalam lupa bukak lampu dan ditegur oleh staff  LINA MADU (kedai dia dekat dengan rumah aku) maka kami pun bawak bawak bertaubat and pulang kerumah.

nice day ever. and tasha pun dah selamat belajar dan belajar masak di US. hahahaha.. nak kena duduk us dulu baru nak belajar masak budak tu. 

that's all ;D


Comments

the most reading entry

kisah seram di bukit putus.. (kuala pilah , negeri sembilan )

Biskut Coklat Rangup (The Simple One)

Tomyam Telur (Resepi Campak Campak)

Hapuskan Bulu dengan Homemade Sugar Wax

Haid dan Istihadhah

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D