Kisah duka sempena syawal.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ehh update lagi.. hahah, lantak la. 
I just nak share my sad story ever.

*tengok tajuk*
Ehh minah ni baru puasa ke-12 dah sibuk pasal raya.

Ehh biar la. Korang tak paham apa yang aku rasa.. tengah sedih ni. *kesat hingus kat akak sebelah*

Okay, cukup cukup la tu drama. :(

Dengan ini dukacitanya saya maklumkan yang penyelia saya bagi buat pilihan sendiri nak cuti berapa hari. *hip..hip.. hoorayyy :D*
So aku pun pandang che mat... pandang che Usop dan pandang akak sebelah. Lepas tu pandang balik che mat.. pandang che usop.. pandang akak..
Lepas dua tiga kali buat camtu dengan murah hatinya aku kata nak cuti 2 hari lepas raya.

Mesti semua macam "Ehhh budak nih...Orang dah bagi chance nak ambik berapa hari yang kau suka, kau boleh ambik 2 HARI JER ??? Kebebalan apa yang kau buat"

Yer aku pun macam "Ehh bebalnya la aku nih.. kenapa baik sangat??? Kenapaaaaa??? Kenapaaaaa??? *hantuk2 kepala kat pc and baling semua pc dekat bilik mayat*
Ya allah tension rasanya. "

Tapi nak buat macam mana.. Che mat buat muka simpati kat aku.. kata yang dia tak cuti pun. So..so..so aku pun macam serba salah nak mintak cuti. Tu yang ambik 2 hari jer...
Then..then..then.. aku yang tension  (



>_<)

Dahla cuma time raya jer ada masa nak together gether dengan adik beradik tersayang.. rindu weh nak lepak sesama. Dah camni jadinya, alamatnya aku memang kena tinggal la. *tak dapat ikut kutip duit raya*
Sedih weiii... sedihhhh.. sedihhhh (T_T)


gambar raya tahun lepas...............................................................................................

gambar raya 2010

ehh korang paham tak apa yang aku cuba sampaikan nih?? Aku tension dengan kebebalan sendiri nih? Paham tak??  Paham tak?? 

*takpelah u guys.. pedulikan i yang tengah meroyan nih ;(*

Tapi takpelah i redha sebab ada elaun yg ciput tu. Tu jer la.. kalau ikutkan hati nak membebel panjang-panjang sebab kebebalan ambik cuti 2 hari. Sebab lapar punya pasal kita berhenti kejap..
🚶🚶🚶

Comments

the most reading entry

kisah seram di bukit putus.. (kuala pilah , negeri sembilan )

Tomyam Telur (Resepi Campak Campak)

Biskut Coklat Rangup (The Simple One)

Hapuskan Bulu dengan Homemade Sugar Wax

Period/Haid Lewat 3 Minggu

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D