pic di FB penting ?

aQ rasa  memang betul pon kot ngan tajuk ni...
tapi hanya berani cakap at girl jer la.. lelaki aQ x tau...
so aQ dengan kawan aQ membuat experiment ( acece yer2 j..haha)
kami meletakkan gambar2 hodoh di bawah sebagai DP fb kami and cuba teka apa respon mereka..

ok.. kalau aku la.. selalu sampai dalam 10 orang chat sekali tapi bila letak gambar nenek tu .. haha semua takut nak tegur..

tapi yang lawaknya ialah dorang ( yg knal aQ) tegur then terus off9..
aQ ... xyah kata la.. dok gelak macam orang gila lagi.. haha..

then aQ tkr kpd pic mata besar ni..
kawan aQ kata "

1) by zekri : macam mnx penampar
2) by <lupa> : cantik gambar..      .  
3): by anis : comel..                      
4): by hasik : macam gila..            

aQ lak kata... macam syndrome pon ada...



tapi bila letak pic atas ni ada gak la beberapa orang yang tegur..
anyway thank kepada yang tegur aQ..
walaupun DP fb aQ mcm org syndrome..
haha


aQ bagi pic bawah ni at anis untuk buat xperiment dengn aQ..
dia dok ketawa dari lepas dok ubuh pic ni sampai adik dia kata dia gila..
tapi dia kata gak yang ada orag kata pic ni comel...

and abang angkat dia lak marah dia..
p/s: ada hak ke dia nak marah orang???


anyway to gadis2 yang HOT gitu.. mak try x gambar ni?
haha

Comments

the most reading entry

kisah seram di bukit putus.. (kuala pilah , negeri sembilan )

Tomyam Telur (Resepi Campak Campak)

Biskut Coklat Rangup (The Simple One)

Hapuskan Bulu dengan Homemade Sugar Wax

Period/Haid Lewat 3 Minggu

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D