BIRTHDAY si buncit sayang

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

entry kali ni pasal birthday encik buncit.
P/s: dahla setahun biarkan blog ni kesunyian then tetiba masuk pasal birthday orang yg tak pernah dimention dalam blok ni lak.

Actually, aku teringin sangat nak update blog ni tapi kekangan internet yang seringkali menjadi masalahnya.
P/s: ehh dahtu yg update nih?
Hahahahaha… I pakai internet tempat I praktikal.. hoho... Alang2 takde kerja nilah kerjanya.

There's a lots of thing yang aku nak cerita but..but..but.. memandangkan besday pakcik buncit tu dah dekat so entry pasal dia dulu la.

*tengok kiri kanan depan belakang baru boleh start. Tak nak kantoi dengan penyelia*

gambar ni time besday aku. kemain post tepi longkang.

Bismillahirrahmannirrahim…

First of all saya nak ucapkan selamat hari lahir yang ke-20 buat MUHAMMAD SYAIDI SAFUAN. Moga awak sentiasa sihat dan berbahagia la hendaknya (*walaupun selalunya saya suka cari pasal*).

Yeayyy… awak dah tua macam saya, tapi awak tetap 'adik ikan' saya. Apa perasaan masuk angka 2 di depan?

ni orangnya.



Sempena hari lahir awak yang ke-20 ni saya nak belanja pizza tapi sebab dalam bulan puasa maka otomatik cancel la yer. Tapi takpe saya tetap akan belanja pizza… cuma….. hanya gambar jer la..pizzanya beli sendiri. :P. (promotion nak berlanja pizza expired bila masuk bulan syawal.)

selain tu tolonglah take care your own self semasa LI kat sinun tu. Hati-hati sewa rumah kedai tu. Dengar cerita ada cina mati gantung diri kat situ. *tokok tambah* hohoho…

and..and..and.. KALAU rajin silalah jengah-jengah masjid kat situ and pergi solat terawih.. I said KALAU. KALAU penat takpelah. Duduk jer la dalam rumah kedai yang cina gantung diri tu..

okay that's all…
again.. I wish you HAPPY BIRTHDAY !!!

EHH KEJAP.. lagi satu sorry untuk segala ayat-ayat saya yang kasar.. brutal.. lagi tajam tu. I memang bergitu. Mohon bersabar selagi mampu ea.. daaa…

HAPPY BIRTHDAY..HAPPY BIRTHDAY..HAPPY BIRTHDAY…


LAP U.. <3 ;)
after class... nak bagi sijil tuttt....

p/s: tak mampu nak sweet sweet. satgi ada yang menyergah dari belakang kang. ;D

Comments

the most reading entry

kisah seram di bukit putus.. (kuala pilah , negeri sembilan )

Biskut Coklat Rangup (The Simple One)

Tomyam Telur (Resepi Campak Campak)

Hapuskan Bulu dengan Homemade Sugar Wax

Haid dan Istihadhah

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D